Όλη η τουριστική αγορά είναι εδώ!

11 Ιανουαρίου 2022by rota-admin

H έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διοργανώνεται, από 12 έως 16 Ιανουαρίου 2022, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιούνται οι εμπορικές εκθέσεις Λαϊκή Τέχνη και Τέχνημα .

Και το 2022, η τουριστική σεζόν ξεκινά από εδώ! Κατασκευαστές και εισαγωγείς δίνουν το παρών, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη συλλογή τους σε τουριστικά σουβενίρ και είδη λαϊκής τέχνης, ενδύματα, αξεσουάρ, παιχνίδια, προσφέροντας στα εμπορικά καταστήματα πολυάριθμες προτάσεις και λύσεις για μια δυνατή καλοκαιρινή σεζόν!

H έκθεση ορόσημο του τουριστικού κλάδου ανοίγει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους εμπόρους του, με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της πανδημίας Covid-19.

 

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:
Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Περισσότερες πληροφορίες για τη Rota Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://rota.gr/

H έκθεση απευθύνεται μόνο σε Εμπόρους.
Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες.

RΟΤΑ ΑΕ

Λ. Ανθούσας 4, 15351
Παλλήνη – Αθήνα

2.111.801.801

Rota

[email protected]

NEWSLETTER
SOCIAL NETWORKS
Κατεβάστε την εφαρμογή μας